4 annosta
25 min
4 kpl miekkakalapihviä
1/2 sitruunan mehu
1/2 dl oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
Salsa:
4 kpl tomaattia kuutioituna
1 kpl punasipuli pilkottuna
3 rkl oliiviöljyä
1 limen mehu
ripaus suolaa
iloisesti mustapippuria
2 kpl pilkottua vihreää chiliä
1 ruukku tuoretta korianteria tai pilkottuna vaihtoehtoisesti basilikaa
VALMISTUS
Sulata pihvit talouspaperin päällä huoneenlämmössä noin 3-5h tai jääkaapissa n. 12-20 tuntia. Kuivaa vielä sulatetut fileet talouspaperilla. Sekoita salsan ainekset ja anna vetäytyä. Valele pihvit öljyllä ja sitruunalla. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita huoneenlämpöiset pihvit kuumaan grilliin tai paistinpannulle ja paista n 2 min. per puoli. Tarjoile tomaattisalsan, riisin tai risoton kanssa.
Tilaa miekkakalaa verkkokaupastamme