Toast Skagen


Recipes by Jessica M., 27.4.2021

Ainesosat:
320g kuorittuja katkarapuja
1dl ranskankermaa
1dl majoneesia
1/2 punasipuli
tilliä
sitruunamehua
mustapippuria
suolaa

Valmistus:
Sulata katkaravut siivilässä juoksevan kylmän veden alla. Pilko tilli ja punasipuli hienoksi. Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään, lisää joukkoon tilli, punasipuli, katkaravut sirtuunamehu, ripaus mustapippuria ja suolaa oman maun mukaan. Kasaa kaunis keko valmista skaagenia paahdetun leivän päälle ja koristele tillillä.

You might also be interested in

KUHAA MARSKIN TAPAAN

4 annosta 40 min 4 kpl kuhafilettä korppujauhoja (tai leivitä vehnäjauho-kananmuna-korppujauho menetelmällä) piparjuuritahnaa 50g voita paketti tuoreita herkkusieniä 1 sipuli 2 dl kermaa 1 dl kasvislientä suurustamiseen voita ja vehnäjauhoja sitr...

TURSKAA PUNAVIINIKASTIKKEESSA

4 annosta 600-800g turskan seläkettä tai filettä Suolaa ja pippuria oman maun mukaan. PUNAVIINIKASTIKE 2 dl Punaviiniä 2 dl Kanalientä 1 kpl salottisipuli 1 kynsi valkosipulia 3 rkl voita 1 tl timajamia kuivattu tai tuore 1-3 tl sokeria Suolaa ja pippur...

SCAMPPI VOI-VERMUTTI KASTIKKEELLA

4 annosta 20 min 500g scamppeja 1/2-1 dl neitsytoliiviöljyä 4 valkosipulin kynttä 1-2 punaista chiliä (maun mukaan) 1 dl kuivaa vermuttia 3 rkl voita 1/2 sitruunan mehu sekä raastettu kuori 3/4 dl persiljaa 3/4 dl tuoretta rakuunaa 3/4 dl ruohosipulia n...